Deze module, die door onze expert Marius Stanasel ontwikkeld wordt, bestaat uit verschillende onderdelen. We laten zien welke onderwerpen het meest besproken worden in de media aan de hand van een wordcloud, een overzicht van de nieuwsberichten en een grafische weergave van de meest besproken topics. Vervolgens is het mogelijk om de selectie op maat te maken door te filteren op de onderwerpen waar u geïnteresseerd in bent. Zo weet u altijd wat er speelt in Nederland en elders in de wereld op Smart City gebied. We focussen ons daarbij nu op berichtgeving in het Nederlands. Roadmap naar de toekomst Uiteraard is dit slechts het begin van de diverse ontwikkelingen die we in petto hebben. Waar we uiteindelijk naar toe willen is een koppeling tussen de artikelen op het platform en de producten in de database. Hoe handig zou het zijn als je na het lezen van een artikel direct kunt zien welke producten hierbij gebruikt zijn? Precies. Dat leek ons ook enorm handig, dus die ontwikkeling komt er ook nog aan. Net als de community, waarin je in een afgesloten omgeving ervaringen en informatie met elkaar uit kunt wisselen. Beide ontwikkelingen zijn onderdeel van onze roadmap naar een volledig kennisplatform. Als we iets meer zicht hebben op de releasedata van deze ontwikkelingen, hoort u van ons. En voor het geval u het vergeten bent; medewerkers van overheden kunnen zich hier aanmelden voor een gratis kwartaal proefabonnement.