Anders Denken Masterclass op de UvA

Op 4 april 2022 kun je samen met andere vakprofessionals een middag op de UvA de masterclass Anders Denken volgen. Live, offline, in de schoolbanken. Samen met je docent professor Marco te Brömmelstroet en Thalia Verkade, correspondent mobiliteit en straatleven.
Herijk je uitgangspunten, leer opnieuw  te denken over richtlijnen, normen en regels en maak  maatschappelijke impact.

Meer dan 20 masterclasses hebben Marco te Brömmelstroet en Thalia Verkade het afgelopen jaar gegeven. Online. Het kon niet anders. Meer dan 300 mensen, van wethouder mobiliteit, via ontwikkelmanager naar stedenbouwkundige, hebben de masterclass met plezier gevolgd. En eigenlijk hadden ze er al een punt achter gezet. Tijd voor andere zaken. Maar het bloed kruipt….”Eindelijk kunnen we mensen op de universiteit ontvangen. Elkaar in de ogen kijken en praten en discussievoeren met elkaar. Het onderwerp is té belangrijk om die kans voorbij te laten gaan”, legt Te Brömmelstroet uit. En daarom wordt er nog een masterclass Anders Denken georganiseerd op 4 april 2022 aanstaande door Acquire Publishing. Deze masterclass is door professor Te Brömmelstroet en Thalia Verkade speciaal ontwikkeld voor mobiliteitsdeskundigen, stedenbouwers en planologen (met lef).

Wat biedt deze Masterclass jou?

  • Inzicht in vaste denkpatronen, de uitdaging deze te herkennen en durf om ervan af te stappen
  • Een lezing van Marco te Brömmelstroet
  • Werkvormen om zelf te oefenen
  • Q&A met Thalia Verkade
  • Een certificaat van deelname
  • Exclusief lidmaatschap aan de LinkedIn groep ‘Anders Denken’
  • En de belofte van nieuw inzicht; je gaat met nieuwe narratieven naar huis: andere manieren van nadenken over de toekomsten van het mobiliteitssysteem en de straat

Datum

apr 04 2022
Expired!

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

225.00

More Info

Read More

Organisator

Acquire Publishing
Read More

Reacties zijn gesloten.