Staat uw Smart City toepassing er nog niet bij?

Laat het ons weten, wij vermelden uw product graag kostenloos op deze site!

De bezoekers van ons platform bestaan uit beheerders en beleidsmakers van gemeenten, provincies, rijksoverheid, waterschappen, maar ook stadsontwikkelaars, adviseurs en bedrijven die zich bezighouden met de inrichting van de openbare ruimte. Bent u leverancier van smart city producten en maakt uw product de buitenruimte duurzamer, aantrekkelijker of veiliger? Dan is dit de plek om met uw doelgroep in contact te komen. Wij zijn volledig onafhankelijk en sturen contactaanvragen rechtstreeks aan u door. En omdat we geen reseller zijn, vragen we hier dus ook niets voor.

Draagt u Smart City Plaza een warm hart toe en wilt u dit initiatief ondersteunen? Dan zouden we het zeer op prijs stellen als u een financiële bijdrage levert om dit platform professioneel te kunnen beheren. Als u € 450 doneert krijgt u een analytics bezoekersrapport van de door u geplaatste producten.

Vul het formulier in
We ontvangen graag een uitgebreide productbeschrijving en een aantal duidelijke foto’s. Dit wordt vervolgens door het Smart City Plaza team beoordeeld en na goedkeuring op de site geplaatst.

 

 

  • Kostenloze plaatsing
  • Nederlands' grootste platform voor Smart City toepassingen
  • Direct in beeld bij de gebruikers van uw product
  • Contact- en Informatie aanvragen rechtstreeks in uw mailbox

Leveranciers

Spring naar toolbar