Staat uw Smart City toepassing er nog niet bij?

Laat het ons weten, wij vermelden uw product graag op deze site!

De bezoekers van ons platform bestaan uit beheerders en beleidsmakers van gemeenten, provincies, rijksoverheid, waterschappen, maar ook stadsontwikkelaars, adviseurs en bedrijven die zich bezighouden met de inrichting van de openbare ruimte. Als uw product de buitenruimte duurzamer, aantrekkelijker of veiliger maakt is dit de plek om met uw doelgroep in contact te komen. Wij zijn volledig onafhankelijk en sturen contactaanvragen rechtstreeks aan u door. En omdat we geen reseller zijn, vragen we hier dus ook niets voor.

We hopen wel dat u een bijdrage levert om dit platform professioneel te kunnen beheren. Voor € 450,- staat uw product een heel jaar op de site. Dat is hoeveel? Ongeveer een derde van het bedrag dat u kwijt bent aan een gemiddelde eenmalige advertentie in een vakblad? En omdat wij vinden dat elk product getoond moet kunnen worden en budget daar nooit een struikelblok in mag zijn, vragen we aan start-ups en kleine ondernemingen een bijdrage van € 75.-

Vul het formulier in
We ontvangen graag een uitgebreide productbeschrijving en een aantal duidelijke foto’s. Dit wordt vervolgens door het Smart City Plaza team beoordeeld en na goedkeuring op de site geplaatst.

€450/year
  • Nederlands' grootste platform voor Smart City toepassingen
  • Direct zichtbaar bij de gebruikers van uw product
  • Contact- en Informatie aanvragen rechtstreeks in uw mailbox