Etulipa

Het transformeren van de wereld van digitale buitendisplays
Onze ambitie is heel duidelijk: het gebruik van digitale buitencommunicatie versnellen zonder dat het de levenskwaliteit van mensen beïnvloedt.
Om deze ambitie waar te maken, hebben we in de begindagen de klok rond gewerkt om een innovatieve oplossing te creëren: Electro Wetting Display technologie. En ook vandaag blijven we die met evenveel passie en toewijding ontwikkelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij, als uitvinders van deze technologie, ook een patent hebben genomen op deze technologie, die specifiek ontwikkeld is voor outdoor displays. Etulipa’s Electro Wetting Displays creëren bijna geen lichtvervuiling en zijn zo energie-efficiënt dat ze alleen een zonnepaneel en batterij nodig hebben om te werken.

Reflecterende outdoor displays op basis van EWD-technologie zijn het enige echte alternatief voor LED-displays. Stelt u zich eens voor wat de impact zou zijn als alle LED-displays vervangen zouden worden door reflecterende displays……. op het wereldwijde energieverbruik en de kwaliteit van leven?!

Onze ambitie wordt ook weerspiegeld in ons logo. Tulpen uit Nederland staan bekend om hun prachtige kleuren en vertegenwoordigen in zekere zin de ware Kwaliteit van het Leven. In de natuur reflecteren tulpen het zonlicht; daarom zien we hun prachtige natuurlijke kleuren. Etulipa’s logo is opgebouwd uit 3 druppels, elk met een andere kleur – Cyaan, Magenta en Geel – en zij vertegenwoordigen de gekleurde druppels die de beelden vormen in Etulipa Electro Wetting Displays.