Voorop lopen
Elke keer weer stelt een deskundige jury een nieuwe ranglijst vast. En elk jaar wordt deze opnieuw verrast door de diversiteit en de kwaliteit van de inzendingen. Ook dit jaar gaat de nummer één er uiteraard met de grootste eer vandoor. Maar ook alle 99 andere winnaars mogen terecht trots zijn een plek in de KVK Innovatietop 100. Het is een kwalificatie dat je als bedrijf voorop loopt en innovatief bezig bent in jouw branche.

Smart City Plaza als startpunt van de slimme en duurzame stad
Smart City Plaza is ook genomineerd voor deze prijs. Volgens de KvK voorziet het platform in een behoefte, omdat elke overheidsinstantie te maken heeft met de ambitieuze klimaatdoelstellingen en alles wat daarbij komt kijken. Hierom moet er nóg meer nagedacht worden over het inrichten van de buitenruimte. Elke (overheids)organisatie komt daarbij voor dezelfde vragen te staan: hoe maak je een speeltuin zo circulair mogelijk, hoe draag je bij in energieopwekking bij bouwprojecten, welke innovaties zijn beschikbaar op de markt? En: waar begin je? De hele omschrijving lees je hier.

Prijsuitreiking
Vanaf januari kun je je stem uitbrengen op één van deze 100 innovaties voor de publieksprijs. Op 2 februari as. worden de winnaars van de juryprijs en de publiekprijs bekendgemaakt.