Smart City Plaza on tour, dag 6

Verduurzaming bruggen, sluizen en tunnels

12 mei, 2022 – Zuid Holland

Op 12 mei jl. hebben we civiele kunst- en waterwerken in Rotterdam bekeken met een circulaire bril. Hoe zorg je er voor dat deze kunst- en waterwerken zo duurzaam mogelijk worden? Welke materialen kies je?

Assetmanager Mozafar Said vertelde hoe Rotterdam het circulaire beleid omtrent kunst- en waterwerken vormgeeft en wat de uitdagingen daarbij zijn. Vervolgens kregen we een rondleiding in de Maastunnel, en bekeken we daarna het eiland van Brienenoord en de Hef, waar Marcel Walravens liet zien hoe ze de verduurzaming aangepakt hebben. Bekijk de foto’s in de galerij voor een impressie van deze middag.

Presentaties en meer info

De presentaties van de sprekers en meer informatie over de projecten en producten zijn hieronder te vinden en in de community van Smart City Plaza.

Marcel Walravens – Gemeente Rotterdam

Mozafar SAID
   – Gemeente Rotterdam

Galerij