Elspec

Elspec heeft ruim veertig jaar historie. Maar liever nog kijken we vooruit. In de wereld van elektrotechniek gaan de ontwikkelingen sneller dan ooit. Inspelen op nieuwe trends en technologieën is eerste vereiste. En om u als opdrachtgever toekomstvaste investeringen en bedrijfszekere procesbeheersing te garanderen, heeft u de zekerheid dat Elspec altijd kiest voor bewezen kwaliteit.

Als onderdeel van TKH Group NV, een internationaal opererende groep van technologiebedrijven, bundelen we de slagvaardigheid van een compacte organisatie met de kennis van een groot concern. Met alle voordelen van dien. We hebben de knowhow over de actuele stand van de techniek uit de eerste hand. We kunnen ook meeprofiteren van de resultaten van de research and development activiteiten van de TKH Group, die over een eigen expertisecentrum beschikt.

Met Elspec heeft u daardoor altijd een partner over de vloer die een bredere horizon heeft. Een partner die u terdege kan adviseren over hoogwaardige techniek die zijn waarde heeft bewezen onder uiteenlopende omstandigheden. Die rol van een betrouwbare adviseur zal in de toekomst alleen nog maar belangrijker worden. De grip die elektrotechniek nu al heeft op ons bestaan, zal alleen nog maar groter worden. Wat Elspec betreft ervaart u alleen nog maar de voordelen van die steeds meer uitdijende mogelijkheden. Want wij zorgen ervoor dat het met de techniek erachter wel goed zit.