Fynch Smart Mobility

Fynch Smart Mobility

Fynch staat voor gaan en staan waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt. Zo vrij als een vogel. Finch betekent vink. Een vink beweegt zich zonder beperkingen door de lucht. Een vrolijk en slim vogeltje met een sterke eigen wil. Wij maakten er Fynch van, onze eigen twist: Fynch Smart Mobility. Lees hier meer over wie wij zijn en wat we willen bereiken of bekijk onderaan deze pagina een video waarin we het uitleggen!

Onze visie

Onze visie is zorgeloze en schone mobiliteit voor iedereen. Met de Fynch smart mobility app motiveren wij mensen om andere keuzes te maken in hun reisgedrag. Zo streven wij naar geen emissies, uitstekende bereikbaarheid en toegankelijkheid voor iedereen.

Wij hebben een wereld voor ogen die bestaat uit duurzame, slimme en compacte steden met een optimale doorstroming van mensen en goederen. Wij streven naar mooie, leefbare en goed ontsloten gebieden en dorpen. Wij gaan voor een wereld waarin duurzame mobiliteit de schakel is tussen wonen, werken en vrije tijd.

Impact

Onze missie is reizigers te stimuleren om duurzamer en slimmer te reizen. Dit doen we door tools te bieden die faciliteren, inzicht geven, uitdagen en belonen. Mobiliteit veroorzaakt ruim een kwart van alle CO2-uitstoot. Met kleine aanpassingen in ons gedrag kunnen we nú een enorme impact genereren!

Gedragsverandering

Fynch zet aan tot nieuw gedrag. Onze aanpak vindt zijn oorsprong in de methode Organizational Behaviour Management (OBM). OBM is een praktische en wetenschappelijk onderbouwde methodiek die zorgt voor structurele en blijvende gedragsverandering. Bij het implementeren van deze theorie in onze werkwijze is Fynch geholpen door de Vrije Universiteit Amsterdam (VU Adriba).

Sinds 2019

Sinds 2019, het jaar dat Fynch is begonnen, zijn we er voor bedrijven, zzp’ers, gemeenten, steden en consumenten die duurzaam en veilig willen reizen en de bereikbaarheid willen vergroten.