Wavin

Wavin is een innovatieve leverancier van oplossingen voor de bouw- en infrastructuurindustrie op meerdere continenten. Gesteund door meer dan 60 jaar expertise, zijn we klaar om enkele van ’s werelds grootste uitdagingen aan te pakken op het gebied van: watervoorziening, sanitaire voorzieningen, klimaatbestendige steden en prestaties van gebouwen.

Bij Wavin richten we ons op het creëren van positieve verandering in de wereld en onze passie is het bouwen van leefbare en liefdevolle plekken. We werken samen met stadsbestuurders, ingenieurs, planners en installateurs om steden toekomstbestendig te maken en gebouwen comfortabel en energiezuinig.

Wavin maakt deel uit van Orbia, een gemeenschap van bedrijven die verbonden zijn door een gedeeld doel: het leven over de hele wereld verbeteren. Wavin heeft 10.500 medewerkers in meer dan 40 landen wereldwijd en is actief onder merken als Wavin, Amanco en Pavco.

Wavin’s wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Het voelt als een thuis-weg-van-huis, waar interactie en openheid hoog in het vaandel staan.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)