Smart City Plaza on tour in Breda; AI- en dronetechnologie

Op 20 april jl. was Smart City Plaza on tour in Breda te gast. Het thema van deze bijeenkomst was AI- en dronetechnologie. Breda heeft de kansen die Artificial Intelligence biedt met beide handen aangegrepen om te onderzoeken wat het voor de gemeente Breda zou kunnen betekenen. Het gevolg hiervan is dat er nu wordt nagedacht hoe je dit kunt inbedden in de organisatie en welke aspecten dit met zich meebrengt. Meer hierover vind je in de onderstaande presentatie “Bredata. De presentaties van de overige sprekers zijn ook hieronder te vinden.

Presentaties

Panel-Bredata

Seagull Surveillance – Roos Janssen

Geofysisch onderzoek, Augmented reality en drone – Gerke Deekens & Patrick Stoutjesdijk-Alsemgeest

Drone Netwerk gemeenten – Martijn Peltenburg en Hugo Geerlings

Galerij